Fotografie

Ooow.. er zijn duizenden dingen te vertellen over fotografie. Zo’n fijn beroep wil toch iedereen.. haha! Met prachtige lenzen perfecte plaatjes maken, ik geniet hier enorm van. Zeker als het licht en de omgeving helemaal meewerken. En met omgeving bedoel ik de bruiloften en feestjes die fantastisch gestyld zijn. Geen standaard bloemen van de feestlocatie op tafel, maar met je eigen moodboard bepalen wat waar komt te staan. Er is zoveel moois, zoveel verschillende stijlen, als het maar van te voren in één lijn bedacht is. Als fotograaf is dit een absolute ‘musthave’ voor een bruiloft/feest. Maar ook de loveshoot, styleshoot, newbornshoot worden nog mooier als je hier veel aandacht aangeeft. Kleding, omgeving, details maken een reportage compleet. Ik daag je uit een moodboard te maken voorafgaand aan je bruiloft. Het is niet zomaar een herinnering het is een groot feest vanaf de boeking tot aan het eindresultaat.

 

“N I Q  N I Q heeft ons voorzien van de mooiste foto’s. Nog altijd helemaal gelukkig met onze trouwrapportage. Ook andere shoots hebben wij bij N I Q  N I Q gedaan en wij zijn meer dan tevreden!

– Johanne & Arie –

“Zelf niet creatief? Of niet thuis in styling? Ideeën in overvloed bij N I Q  N I Q! Wij hadden fotografie, trouwkaarten, styling/aankleding van locatie van N I Q  N I Q. Zo fijn alles onder één dak. En Nikeline kan een zelfde stijl in alles doortrekken. Hoe leuk!”

– Marjolein & Bertwin –

 

 “N I Q  N I Q / Nikeline heeft onze trouwdag

vastgelegd en dit is super goed gedaan!

De sfeer was heel ontspannen en gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden!

Nikeline is een toegankelijke spontane meid en heeft veel passie voor haar vak! Heel ongedwongen maakt ze de mooiste plaatjes.

We raden haar aan iedereen aan!”

 

– Linda & Jan –

.

© COPYRIGHT 2020 - NIQ NIQ